GTA 6’da Hangi Karakterler Olacak? Yeni Bilgiler Geldi

 

GTA 6’da Hangi Karakterler Olacak? Yeni Bilgiler Geldi

Çıkmak bilmeyen GTA 6’nın artık resmi olduğunu biliyoruz. Rockstar Games en azından oyunun geliştirildiğini doğruladı. Ama resmi olarak ne bir tarih açıklaması var ne de oyunun içinden bilgiler paylaşıldı.

Tabii ki bu durum sızıntıları engelleyecek bir durum değil. Sürekli GTA 6 hakkında yeni konuşmalar, yeni iddialar duyuyoruz. En son oyun için bir Bloomberg raporu ortaya çıktı. Açıkçası rapor ile beraber oyun hakkında merak edilen bilgiler konusunda çok önemli iddialar da ortaya çıkmış oldu.

GTA 6, İki Karakterle Oynanabilir

Bloomberg’in raporunda oyunun tek bir karakter değil de çift karakterle oynanacağı söyleniyor. İki baş karakterin biri kadın karakter bir diğeri ise erkek karakter olacak. Artık hikayedeki rolleri ne olacak bunu tam olarak bilmiyoruz.

Karakterler bir yana son iddialara göre oyun şehir olarak Miami’yi yansıtacak. Miami ana şehir olacak ama Rockstar Games, oyun çıktıktan sonra şehir genişletme güncellemelerine yer verecek.


Kadın karakter, gerçek hayattan esinlenen karakterler gibi farkları olacağı söylenen GTA 6 için en çok merak edilen kısım tabii ki ne zaman çıkacağı. Daha önce bir hesaplama yaparak oyunun çıkış tarihi konusunda tahminde bulunmuştuk.

Bu son raporda da bizim tahmin ettiğimiz tarihe benzer bir tarih gösteriliyor. Oyunun 2024 yılında çıkacağı söyleniyor. Yani daha neredeyse 2 sene var. Tabii ki öncesinde oyunun tanıtımını da görmeyi umut ediyoruz.

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri