Goat Simulator 3 Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu

 



Goat Simulator 3 Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Her şeyin bir şakayla başladığı Goat Simulator oyununun devam yapımı Goat Simulator 3, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Oyun hakkında önemli bilgiler açıklanmış ve çoklu oyuncu desteği konusunda da detaylar verilmişti. Şimdi sıra geldi oyunun çıkış tarihine ve Türkiye fiyatına. Yapımın Epic Games sayfası üzerinden merak ettiğimiz bu bilgiler de verildi.

Goat Simulator 3 Ne Zaman Çıkacak?

Oyunun sayfasına baktığımız zaman yapım için belirlenen çıkış tarihinin 17 Kasım 2022 olduğunu görüyoruz. Tam da tanıtımda söylendiği gibi oyun 2022 yılı bitmeden sunulmuş olacak.

Bu arada şu sıralar ön siparişlerin başladığını da belirtelim. Ön sipariş vermek isteyenler için Epic Games sayfasını buraya ekliyorum. Biz geçelim fiyatlara.

Goat Simulator 3 Türkiye Fiyatı Nasıl?

Yani eğlence odaklı çok bir amacı olmayan bir oyundan söz ediyoruz. Açıkçası fiyatını biraz daha uygun beklerdim. Fakat oyunun fiyatı 297 TL olarak açıklandı.

Biz ona düz 300 TL diyelim. Yapımın Xbox sürümü yine 300 TL ama ilginç bir şekilde PS5 sürümü daha ucuz. PS5 sürümünün de 259 TL olduğunu görüyoruz.

Bu fiyata Goat Simulator alınır mı yorumu size bırakıyorum. Ama tabii ki atladığımız bir şey var. Döviz kurunun durumu ortada. Bunu da göz önüne almak lazım.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri