Valorant Hile 2020 Hile Kodları – WallHack


 Valorant Hile 2020 Hile Kodları – WallHack

Valorant hileler bizim üzerinde çalışmayı en sevdiğimiz konulardan bir tanesi. Oyun saf haliyle bile son derece etkileyiciyken bazı valorant hile kodları ile çok daha eğlenceli hale geliyor. Geçtiğimiz zamanlarda paylaştığımız Valorant Hile Wallhack, Aimbot başlığında Valorant severlere duvarın arkasındaki rakip oyuncuyu görme ve yüksek isabet oranı alma imkanı sağlamıştık. Şimdiyse Valorant severler için Valorant skinhack hilemizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca daha önceki Valorant wallhack hilemize de valorant hile ağustos ile güncelleme getiriyoruz.

Valorant Hile 2020 Nasıl Çalışır?

Valorant hile nasıl yapılır sorusuna daha önce yayınladığımız valorant hile başlıklı yazılarda cevap vermiştik. Ama Valorant hile ağustos ta pcnizin windows sürümüne göre farklı bir işlem daha yapmanız gerekebilir bu sebeple yazımızın devamında valorant hile nasıl yapılır sorusuna bir kez daha cevap vereceğiz.




KULLANIM 

1-Hileyi çalıştırmaciarı önce muhakkak antivirüs programını kapatın. Antivirüs programları hile dosyalarını 3. parti yazılım olarak gördüğü için siliyor ve çalışmalarını engelliyor. 
2- Rar dosyasından hilenin setupunu yani kurulum dosyasını çıkartın. 
3- Setupu yönetici olarak başlatın. 
4- Kurulumu başlatın. (Bazen kurulum kısmı uzun sürebiliyor. Hilelerin çalışması için ekstra dll dosyaları indirmesi gerekebiliyor. 
5- Masaüstüne gelen hile kısayoluna tıklayın ve hilenin laııncherini başlatın. 
6- Ard ından oyuna girin. 
7- Karşınıza gelen menüden istediğin özellikleri aktif ederek oyunun keyfini rıkartın :1 

<<< TIKLA İNDİR <<<


8 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri