Asphalt 9 Hileli Mod Apk İndir


 Asphalt serisi kaldığı yerden devam ediyor. Dünyanın en hızlı sokak yarışçılarına karşı meydan okumaya hazır mısınız ? Çok ayrıntılı olarak tasarlanmış gerçek araba modelleri, harika grafik ve efektlerle desteklenmiştir. Oyuna eklenen her araç özel olarak tasarlanmış ve gerçek arabadan betimlenmiştir. Arabanızı kendi zevkinize göre kişiselleştirme de mevcuttur. Kariyer moduna başlayarak 60’dan fazla sezon ve 800’den fazla yarışı tamamlayabilirsiniz. İsminizi tüm sokaklara duyurmak sizin elinizde. Çevrimiçi mod ile dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla yarışabilir ve onları yenebilirsiniz. Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi onlarca farklı araç bulunmaktadır. En iyi ve en hızlı aracı kazanmak için çok çalışmalısınız. Asphalt 9: Legends android yarış oyunları arasında en popüler ve en iyilerden biridir. Yarış oyunlarını sevenler için tavsiye edilir.

Mod Özelliklerimiz: Hız hilesi mevcuttur. Kolay kazanma vardır (botlar yok.) Sınırsız nitro vardır. Araba drift yaparken daha kolay kontrol edersiniz.

Gerekli Sürüm: Android 4.3 ve üzeri
Boyut: Apk-32 Mb + OBB-2 GB

Kurulum: Apk dosyamızı indirin ve yükleyin. “com.gameloft.android.ANMP.GloftA9HM” obb klasörünü “Android/obb” dizinine atınız. Asphalt 9: Legends oyununun tadını çıkarın.

Sadece kariyer modunda geçerlidir. Çevrimiçi modda banlanırsınız.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri