Frank Brawl Stars Özellikleri Kostümleri 2020

 


Frank brawl stars, frankestein’ın oyuna uyarlanmış halidir; manzara olarak kült karaktere oldukca benzer. Elindeki çekici ile rakipleri darmadağın eden frank, oyuncular tarafınca çok tercih edilen bir karakterdir. Tek bir vuruşta yalnızca bir rakibe değil birden fazla rakibe zarar verir. 

özel gücü kullanıldığında ise tamamen güçlü bir hale gelir. özel gücü kullanılan frank brawl stars, çekicini daha güçlü bir şekilde sallar, dolayısıyla rakibe daha çok hasar verir. Ayrıca her vuruşta rakibi 2 saniyeliğine sersemletir.

Frank brawl stars çıkarma taktiği

Brawl stars frank çıkarmak için uygulamanız ihtiyaç duyulan taktik kutu açmaktır. Frank, güçlü ve destansı bir savaşçı olduğu için düşük kupa seviyelerinde çıkmaz. Frank’a sahip olmak istiyorsanız yapmanız ihtiyaç duyulan ilk şey kupanızı yükseltmektir. 

Kupanızı yükseltip iyi seviyelere ulaştıktan sonra bol bol maç yapmış olup kutu kazanın. Açmış olduğunız her kutu sizi frank’a bir adım daha yaklaştıracaktır. Ne kadar çok kutu açarsanız, şansınız o denli çok artar.

Frank brawl stars kostümleri

Frank, oyunda en fazla kostüme haiz olan karakterlerden biridir. 4 farklı kostümü yardımıyla farklı görünümlerde olabilir. Frank’ın kostümleri ve fiyatları şöyledir;

Mağara erkekı: 80 elmas

Dj: 80 elmas 

Gerçek gümüş: 10000 altın

Gerçek altın. 25000 altın

Frank brawl stars star gücü

Frank star güçlerini kullandığında rakiplere ezici bir üstünlük sağlar. İki yıldız gücünün ikisi de oldukça etkilidir ve oyunda aleni ara avantaja neden olur. Frank’ın star güçlerinden birisi güç hırsızıdır. Frank bu gücü sayesinde yendiği bir rakip savaşçının gücünü çalarak hasarını 12 saniyeliğine %50 arttırır. Bu sayede daha güçlü hale gelir ve çekiç darbeleri öldürücü düzeye ulaşır.

Frank’ın öteki yıldız gücü ise sünger olarak adlandırılır. Bu güç kullanıldığında frank 1100 can kazanır ve maksimum sağlığı 10060’a çıkar.


Brawl stars frank özellikleri

Oyunda sıkça kullanılan frank’ın, özelliklerini öğrendikten sonrasında siz de destenize eklemek isteyebilirsiniz. Barwl stars frank’ın genel özellikleri şu şekildedir:

Nadirlik: destansı

Hareket hızı: 770 

1. Seviye esenlik: 6400

9. – 10. Seviye esenlik: 8960

Menzil: 6 

1. Düzen hasar: 1200

9. – 10. Seviye hasar: 1680

Vuruş başı süper şarj: %36 

Tekrar yükleme süresi. 0.8 saniye

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri