CS GO Hizmet Madalyası Nasıl Alınır? 2020

 


Skor tablosu kenarında görünen cs go hizmet madalyası bazı şartlar yerine getirildiğinde oyunculara hediye olarak verilmektedir. Bu hizmet madalyalarını kazanabilmek için  40. Seviye olabilmemize yetecek kadar tecrübe puanı kazanmanız gerekiyor.

Cs go hizmet madalyası

Cs go hizmet madalyası para açısından kıymeti bulunmayan bir oyun içi öğedir. Oyuncular için içsel kıymet taşıyan bu öğe oyuna ne kadar alın teri döktüğinizin bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Bu madalyayı kazanabilmek için oldukca hızlı bir halde seviye atlamanız gerekiyor. Hizmet madalyasını kazanabilmek için nasıl bir yol izlemeniz gerekir;

  • O sezon içerisinde gerek rekabetçi maçlar gerekse başka oyun modları içerisinde vakit geçirerek deneyim puanı kazanmak.
  • Deneyim puanları ile seviye atlayarak 40. seviyeye ulaşmak.
  • 40. seviyeye ulaştıktan sonra oyunun size göndereceği ”Hizmet Madalyasını Al” seçeneğini seçerek hizmet madalyası sahibi olabilirsiniz.

40. seviye oyun içerisinde ulaşabileceğiniz en yüksek seviyedir. 40. seviyeye ulaştıktan sonra seviyeniz sıfırlanır ve tekrardan 1. seviye olarak başlarsınız. Aynı sene yani sezon içerisinde tekrardan 40. seviyeye ulaşabilirseniz farklı renk bir hizmet madalyası sahibi olabilirsiniz. Bu döngüleri tekrarlayarak hizmet madalyanızı geliştirebilir ve yeni açılan farklı renkteki hizmet madalyalarını kullanabilirsiniz.

Profiliniz içerisinde sergileyebileceğiniz bir öğe olan cs go hizmet madalyası özellikle son aşamada oyunculara sunulan rengi ile oyun içerisindeki prestijinizi arttırmanıza fayda sağlayacaktır. Hizmet madalyasının 6. döngü sonunda açılan nadir rengi ise kırmızı olarak belirlenmiş şekilde. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri