PUBG Üstün Başarı Nasıl Alınır? 2020


 Pubg üstün başarı sahibi olmak neredeyse her oyuncunun hayalidir. üstün başarı sahibi olmak zor bir şey değildir sadece emek talep eder. Yapılması gerekenleri tertipli bir şekilde yerine getirirseniz kolayca pubg’de üstün başarı alabilirsiniz. Bu imlaızda üstin başarı nasıl alınır en net haliyle anlatacağız.

Pubg üstün başarı nasıl alınır?

Pubg’de üstün başarı almak için birazcık çaba harcamak icap eder. Oyuna bu başarıyı hak ettiğinizi kanıtlamalsıcaklıknız. Emeklerinizin karşılığı olarak da pubg üstün başarı unvanına sahip olmuş olursunuz. Pubg’de üstün başarı almak için yapmanız gerekenler şöyledir:

öncelikle pubg’yi açın.

Ardından “vazife” bölümünı açın ve “başarımlar” kısmına gelin.

Başarımlar bölümünda bir sürü vazife olacaktır. En üstte ilerleme yazan zeminin yanında kaç vazife tamamladığınız gösterilecektir.

Görevler arasından yapabileceklerinize göz atıp açıklamalarını okuyunuz.

Peşinden harekete geçip görevleri tamamlamaya çalışın.

Amacınız olabildiğince fazla vazife tamamlamak olmalıdır. Ne kadar çok görev tamamlanırsa üstün başarı almaya o kadar yaklaşırsınız. En kısa müddette listedeki bütün görevleri tek tek bitirmeye çalışın.

Pubg üstün başarı hilesi

üstün başarı her oyuncunun imgesel olduğu için bazı dolandırıcılar bunu kullanarak hile dosyaları olduğunu iddia ediyorlar. Bu biçim hile dosyaları reel değildir; tek gayeları web sitelerine trafik sağlamaktır. Dosyalar hile barındırabildiği için aletinıza zarar verebilir.

Hile dosyası olarak casus yazılımlar indirmenize yol açabilirler. Böylece rahatlıkla şahsi bilgilerinizi kopyalayıp isteklerine nazaran kullanabilirler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri