Cs Go Hile Bedava 2020 | CS GO Wall Hack

 


Güncel Cs Go Wall Hack 2020 

Cs Go Wall Hack hilseverlerin kullanmayı en çok sevdiği counter strike global offesinve hileleri arasında ilk sırada. Oyun maplarinde yüksek binaların arasında gezinirken Cs Go wall hack kullanmak oyuncuları son derece heyecanlandırıyor ve diğer oyunculardan bir adım öne geçiriyor. Cs Go wall hack kodu 2020 sayesinde her mapte avantajlı olabileceksiniz. Rakibinizi bulunduğunuz duvarın arkasındayken görme avantajı sağlayan Cs Go wall hack sizi maçlarda birinci sıraya taşıyacak. Güncel hilemizi indirdikten sonra Cs Go wall hack kodu 2020 özelliğini aktifleştirmeniz yeterli.

Ücretsiz Cs Go Aim Hack

Cs Go aim hack özelliğinden bahsetmeden önce bir konuya değinmek istiyorum. Sitemizdeki bütün hile dosyaları sizin için ücretsiz olarak paylaşılıyor. Hilecin.com’ daki diğer hileler gibi Cs go hile bedava sizlerle buluşuyor. Oyun içinde zaten bazı noktalarda belli harcamalar yapmanız gerekebiliyor ama Cs Go hile bedava.


KULLANIM

1-Hileyi çalıştırmaciarı önce muhakkak antivirüs programını kapatın. Antivirüs programları hile dosyalarını 3. parti yazılım olarak gördüğü için siliyor ve çalışmalarını engelliyor. 
2- Rar dosyasından hilenin setupunu yani kurulum dosyasını çıkartın. 
3- Setupu yönetici olarak başlatın. 
4- Kurulumu başlatın. (Bazen kurulum kısmı uzun sürebiliyor. Hilelerin çalışması için ekstra dll dosyaları indirmesi gerekebiliyor. 
5- Masaüstüne gelen hile kısayoluna tıklayın ve hilenin laııncherini başlatın. 
6- Ard ından oyuna girin. 
7- Karşınıza gelen menüden istediğin özellikleri aktif ederek oyunun keyfini rıkartın :1 




3 Yorumlar

  1. rar şifresi istiyor nasıl yapcaz

    YanıtlaSil
  2. Hocam isim duyar kasmak değil bu hileyi de indirmis kullanmış bir kişi değilimde csgo da hile yapanların Allah belasını versin yapaninda yaotiraninda Allah belasını versin hepinize iyi oyunlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri