Zula 2020 Hilesi – Bedava Wallhack [BAN SORUNU YOK]


 
İşte, zula hilenin 2020 müsait modu çıktı! Zula hileleri için biraz arama yaptım. Fark ettim ki artık herkes hileleri parayla satmaya çalışıyor. Hepimiz şahsen hilecin olarak, hilelerin parayla satılmasına tamamen karşıyız. İster zula hilesi olsun isterse başka bir oyunun hilesi olsun. Bütün hileler bedava olmalıdır. Aslına bakarsanız genel anlamda bu tip hack programlarını kullanan kişiler oyuna para harcamayan kardeşlerimiz. Parayı verenin düdüğü çaldığı bu online oyun dünyasında, minimumından hileler parasız olmalı. Sadece böyle şartları eşitleyebiliriz. Siz kıymetli takipçilerimize açık bildiriımızdır.

Zula wallhack 2020 kurulum:

Alttaki yolu izleyerek zula hilemizi yükleyebilirsiniz. çalıştırmak için herhangi bir tasdik vs. Istemez. Direkt indirdikten sonrasında kurarak hileyi kullanılabilir hale sokarsınız.





KURULUM

1-Hileyi çalıştırmaciarı önce muhakkak antivirüs programını kapatın. Antivirüs programları hile dosyalarını 3. parti yazılım olarak gördüğü için siliyor ve çalışmalarını engelliyor. 
2- Rar dosyasından hilenin setupunu yani kurulum dosyasını çıkartın. 
3- Setupu yönetici olarak başlatın. 
4- Kurulumu başlatın. (Bazen kurulum kısmı uzun sürebiliyor. Hilelerin çalışması için ekstra dll dosyaları indirmesi gerekebiliyor. 
5- Masaüstüne gelen hile kısayoluna tıklayın ve hilenin laııncherini başlatın. 
6- Ard ından oyuna girin. 
7- Karşınıza gelen menüden istediğin özellikleri aktif ederek oyunun keyfini rıkartın :1 

<<< TIKLA İNDİR <<<


0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri