Apex Legends Wall Hack Hile 2020 | Bedava Aimbot

 


Apex legends hile 2020 wallhack

Apex legends sürem 6 hile ile apex legends skinhack de yapabilmekteyiz. Bu özellik ile oyuna yeni eklenen bütün skinlere de ücretsiz ulaşabileceksiniz. Hileye aşağıda paylaşacağımız rar şifresiyle giriş yapabileceksiniz. Apex legends hile 2020 ağustos tarihiyle de aktüel tutulacaktır.


Apex legends 6. Sezonda ekip dostlarınızla birbirinizi kollarken düşmanlarınızı daha duvarın arkasındayken indirebilseniz nasıl olur? Apex legends wallhack hilesi oyunda size tam da bu imkanı sağlıyor. Bu özellikle oyuna yeni başlamış olan arkadaşlarımız da maçlarda birinciliğe ortak olabilecek. Internet sitemizdeki diğer apex legends hileleri benzer biçimde apex legends sezon 6 hile de güncel ve çalışır biçimde. Hile engellemeler vs. çok apex legends hile 2020 şekliyle güncelleyeceğiz.

KULLANIM

1-Hileyi çalıştırmaciarı önce muhakkak antivirüs programını kapatın. Antivirüs programları hile dosyalarını 3. parti yazılım olarak gördüğü için siliyor ve çalışmalarını engelliyor.

2- Rar dosyasından hilenin setupunu yani kurulum dosyasını çıkartın. 

3- Setupu yönetici olarak başlatın. 

4- Kurulumu başlatın. (Bazen kurulum kısmı uzun sürebiliyor. Hilelerin çalışması için ekstra dll dosyaları indirmesi gerekebiliyor. 

5- Masaüstüne gelen hile kısayoluna tıklayın ve hilenin laııncherini başlatın. 

6- Ard ından oyuna girin. 

7- Karşınıza gelen menüden istediğin özellikleri aktif ederek oyunun keyfini rıkartın :1


3 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri