Zula Hile 2020 Ban yemeyen Wallhack Adam Görme


Zula Hile 2020 Ban yemeyen Wallhack Adam Görme

 Zula oyuncularına mükemmel bir haberimiz var. Zula hile 2020 ağustos tam şuanda en aktüel sürümüyle çıkıyor! Ban riski yok! Hata alma derdi yok! Çalışmayı durdurdu derdi yok! Zula hile wallhack, aimbot, aim assist, no recoil, triggerbot ve daha nice özellikleriyle birlikte harika bir halde çalışır vaziyette! ÜSTELİK TAMAMEN ÜCRETSİZ!

Zula 2020 Hilesi Nasıl Yapılır?

Zula Türkiye yapımı dünya genelinde nam salmış MMOFPS bir oyun. Birçok oyuncu şeklinde ben de bu oyunu sevmiş olarak oynuyorum ama bir noktada birçok oyuncu şeklinde aradan sıyrılma istediğimden geri kalamıyorum. Bu noktada da ilk başvurduğum şey Zula hileleri oluyor. Bunların içerisinde Zula Wallhack, speed, tek vuruş vs. oluyor. Bu yazıda size Zula hile, Zula Wallhack kurulumu ve genel Zula hileleri ile alakalı malumat vereceğiz. Yazıyı sonuna kadar okumanız önemli, bahsedilen yöntemi, uygulamasını ve kurulumunu iyice anladıktan sonrasında çömez seviyeden genel seviyeye, ordan da pro seviyeye ulaşmanız oldukca kısa müddette gerçekleşecek.

KULLANIM 

1-Hileyi calBtirmacian once muhakkak antivirus programme kapatm. Antivirus programlan hile dosyalanni 3. parti yazilim olarak gord ago kin siliyor ve calwalarini engelliyor. 

2- Rar dosyasindan hilenin setupunu yani kurulum dosyasmi cikartm. 

3- Setupu yonetici olarak baOatin. 

4- Kurulumu baOatin. (Bazen kurulum kismi uzun surebiliyor. Hilelerin calBmasi kin ekstra dll dosyalan indirmesi gerekebiliyor. 

5- Masai:Blithe gelen hile kisayoluna tiklayin ve hilenin launcherini baOatin. 

6- Ard incian oyuna girin. 

7- Karwiza gelen menilden istedigin ozellikleri aktif ederek oyunun keyfini cikartun :1 

5 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri