PUBG Mobile Hile VnHax Aimbot Hilesi



 PUBG Mobile Hile VnHax güncellenmiş sürümünü sizlerle paylağacağız. Bu hile rakiplerinize avantaj sağlayabilir,wallhack ile düşmanlarınızın yerini görebilir ve aimbot ile rakiplerinizi kolayca vurabilirsiniz. Tek yapmanız ihtiyaç duyulan programdan vurmasını dilediğiniz noktayı işaretlemek örneğin boyun,göğüs ve kafa seçilebilir. Bu sayede rakiplerinizi kolayca alt edebilirsiniz. Ayrıca lootların yerini sizlere gösterir ve kolayca dilediğiniz lootu binaya girmeden görebilir ve avantaj sağlayabilirsiniz.

► HİLENİN YAZILI ANLATIMI

PUBG Mobile Hile VnHax yeni Sürümü Vnhax Bilgisayar Emulator için yapılma mükemmel bir hiledir. Hileyi başlatmadan ilkin Windows defender ve virüs programınızı kapatmanız gerekiyor. Kesinlikle içinde zararı dokunan bir yazılım bulunmuyor ancak gamehack kısaca oyuna müdahale etmiş olduğu için virüs olarak algılanıyor.

1-Oyunu Tencent Emülatörden Başlatın.

2- Oyuna giriş yapın.

3- “Vnhax PUBG -[]” isimli dosyayı klasörü açın ve klasör içindeki “Vnhax PUBG 02.04.2020-[www.oyunhacker.com].exe” isimli dosyayı açın kısa bir müddet bekleyin şayet bağlantı geçimi isterse aşağıdaki işlemleri yapınız.

4-Vnhax reklamı gelecek ve bağlantı geçim işlemi yapmanızı isteyecektir.Geçtikten sonrasında çıkan sayfada key olacak kısaca uzun bir kod onu kopyalayıp programda olan lüzumlu yere yapıştırınız.

5-Bu işlemi tamamladıktan sonrasında hilenin menüsü karşımıza gelecektir. Eğer bu işlemi yapmazsanız hile açılmaz.

6- Hile menüsünden dilediğiniz özellikleri seçin ve doya doya kullanmaya başlayın.



0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri