Tango Live Coins Hilesi 2022 En Güncel Hilesi!

 

Tango Live Coins Hilesi 2022 En Güncel Hilesi!


Merhaba sevgili OyunHacker takipçileri, sizler için yoğun çalışmalar sonucu geliştirmiş olduğumuz hile piyasasında hiç bir yerde bulunmayan Tango Live Coins hilesini siz değerli takipçilerimize sunuyoruz. Yeni yıla girmemiz ile beraber bir çok uygulama oyun içi özel para birimlerine zam yaptı bu yüzden Türk kullanıcılar bir çok yol aramaya başladı.

Bu yollardan birisi ise Tango Live Coins hilesini aramak oldu bir çok takipçimizin yoğun isteği üzerine hileyi başarıyla geliştirdik ve kesin çalışır bir hale getirdik ve bütün optimize sorunlarını halletmiş bulunmaktayız. 

Artık hiç bir kullanıcı yüksek coins fiyatlarının altında ezilmek zorunda kalmayacak siz değerli takipçilerimize özel yaptığımız bu program hakkında çok yakında pek çok video gelecektir şimdilik sizlere sadece kullanım videosunu atacağız.

 TANGO LIVE COINS HILESI NASIL KULLANILIR?


Kullanımı gerçekten basit tek yapmanız gerek TANGO LIVE uygulaması üzerinden hesabınızı hileyi açtığınızda  arka planda açık tutmak olacaktır. Hile sadece android telefonlarda çalışmaktadır. ( IOS Telefonlarda Çalışmaz! ) hesabınızı arka planda açık tutarken HILEYI ÇALIŞTIR demeniz yeterli olacaktır.

Hile Aktif Olduktan Sonra Olabilecekler


Hesabınız da aktif ettikten sonra elmas eğer hâlâ gelmemişse bug'a takılmıştır yani Coins orda gözükmüyordur ancak hile aktif haldedir. Tıkladığınız her şeyi coins varmış gibi size verecektir. Hile hâlâ geliştirme aşamasında olduğu için bu tarz küçük sıkıntılar olabiliyor ancak hilenin çalışmasında hiç bir sıkıntı yaşanmamaktadır.


DETAYLI ANLATIM 


Hileyi Nasıl Alabilirim?

Bizlere size vereceğimiz rootsecmahkum@gmail.com mail adresi üzerinden mail yollayarak ulaşabilirsiniz. Bir miktar ücret karşılıgın da size sınırsız elmas sağlayan efsanevi derecedeki hileyi küçük ödeme karşılığında veriyoruz.

6 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri