Combat Master Online FPS Mod - Hileli Apk

 

Combat Master, Alfa Bravo Inc'in yeni çok oyunculu çevrimiçi FPS oyunudur . harika görünümlü grafiklerle birlikte yoğun, taktiksel bir oyun sunuyor. Ancak onu diğer çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunlarından ayıran şey, piyasadaki en büyük video oyunu oyunlarından biri olan Call of Duty: Modern Warfare (2019) ile olan güçlü benzerliğidir.

Oyun, birçok oyuncu tarafından MW 2019'un bir " soygun "u olarak adlandırıldı ve bunun iyi bir nedeni var çünkü oyun, kullanıcı arayüzü ve aradaki her şey popüler Call of Duty oyununa gerçekten benziyor . Hype, birçok oyuncuyu bu oyunu denemeye yönlendirdi ve piyasaya sürüldükten sonraki birkaç saat içinde Alfa Bravo'nun diğer oyunlarından çok daha fazla popülerlik elde etti.

Combat Master Online Hile İndir


Tamamen adil olmak gerekirse, oyun bir soygun olsa da, yine de gerçekten eğlenceli ve takdir edilebilecek birkaç unsuru var ve bunlar oyunu oldukça eğlenceli hale getiriyor. Başlangıç ​​olarak, öncelikle çok oyunculu bir oyundur, ancak aynı zamanda bir çevrimdışı moda sahiptir.

Bir sürü harita ve silah varken, oyun aynı zamanda ganimet kutusu veya “para çekme mekaniği” (oyunda uygulama içi satın alımlar olmasına rağmen), otomatik ateşleme veya otomatik nişan alma, reklam yok, kazan-öde yok gibi özelliklerle övünüyor. özellikler ve uygunsuz güncellemeler yok .


Combat Master Online FPS Hile Nasıl Yapılır?


Şu anda başka bir Call of Duty mobil başlığına en yakın olduğumuz şey (Call of Duty: Mobile resmi bir mobil sürümdür). Modern Warfare oynayan herkes, birçok insanın neden bu oyunun bir soygun olduğunu iddia ettiğini hemen anlayabilirdi. Bu yüzden CoD: Modern Warfare'in bir kopyası olmasına rağmen olumlu bir tanıtım yapmış olabilir, aynı zamanda çok zevkli bir oyun. Activision'ın yasal işlemlerle oyuna müdahale edip önlem alması mümkün olsa da , şimdilik bu konuda bir şey söylenemez.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri