Apex Legends Bedava Coin & Skin Alma 2021

 

Apex Legends, oynaması bedava dağıttığı bir Battle Royale oyunudur. Apex Coin dediğimiz şey, oyun içi para birimidir. Bu para birimi  oyunun mağazasında bulunan karakterler ve silahlar için yeni kozmetik öğeler satın alabilirsiniz. Apex Coin’leri kozmetik Apex Paketleri satın almak ve arzu ettiğiniz gibi yeni karakterlerin kilidini açmak için de kullanabilirsiniz. Coin&Skin eşyaları ülkemizdeki kur oranları sebebiyle çok pahalıdır. Bu sebeple sizler için Apex Legends bedava Coin&Skin eşyalarını nasıl temin edebileceğinizi anlattık. İçeriğe geçmeden önce birkaç hususu belirtmekte fayda var. Size vermiş olduğumuz bilgiler belirli süreler için güncel olabilir. Dolayısıyla güncelliklerini kaybettiklerinde, başka bir deyişle engellendiklerinde ya da oyun yapımcıları ile hizmet sunucular tarafından kapandıklarında, işlerliklerini kaybederler. Peki bedava Coin&Skin almanın yolları nelerdir?

Apex Legends Bedava Coin&Skin Almanın Yolları

Apex Legends bedava Coin&Skin almanın yolları şunlardır:

  • Üçüncü parti yazılımı ya da websitesi kullanmak
  • Eşantiyonlara katılım sağlamak
  • Apex BattlePass satın almak
  • Amazon Üzerinden Apex Coin&Skin satın almak

Bu yolları teker teker anlatacağız. Ancak dikkat etmeniz gerekli olan bir husus var. İnternetteki kod oluşturuculara güvenmeyiniz. Bu kod oluşturucuları sahtedir ve hem bilgisayarınızın hem de üyeliğinizin sağlığını riske atmaktadır.

Üçüncü Parti Yazılımı ya da Websitesi Kullanmak

IDLE-EMPIRE ve GameGleam gibi üçüncü taraf uygulamalar ya da internet siteleri, bedava dağıttığı Apex Coin&Skin almanın iyi bir yoludur. Bu internet sitelerinin çalışma prensipleri genelde aynıdır. Hepsinde oyun içi görevleri tamamlamanızi anketleri doldurmanız, video reklamlarını izlemeniz ve websiteler ile uygulamalar tarafından size verilen görevleri yerine getirmeniz istenmektedir. Bu görevleri yaptığınızda puan kazanırsınız ve bu puanlar belirli bir miktarı aştıktan sonra arzu ettiğiniz eşyayı satın alabilirsiniz. Yetkililer tarafından size gönderilen kodu kullanarak oyunda almayı arzu ettiğiniz şeyleri alabilirsiniz. Bu yöntem, bir hayli kısa ve etkilidir. Çoğu Apex Legends bedava Coin&Skin websitesinde, arkadaş ekledikçe inanılmaz puanlar kazanırsınız. Dolayısıyla oyundaki arkadaşlarınızı da bu üçüncü parti yazılımlarına ya da websitelerine çağırmalısınız.

Eşantiyonlara Katılım Sağlamak

Apex yayıncıları, YouTuber’lar ve popülerliklerini artırmak isteyen bazı internet siteleri, bedava dağıttığı Apex Coin&Skin dağıtabilmektedir. Piyasayı iyi bir biçimde takip edip hediye dağıttığını bildiğiniz yayıncıları izlerseniz, bu hediyelere siz de sahip olabilirsiniz. Hediye alma standartları herkese ve her siteye göre farklılık göstermektedir.

Apex BattlePass ve Amazon Üzerinden Apex Coin&Skin Satın Almak

Apex BattlePass sahipleri oynadıkça kazanır. Dolayısıyla biraz fazla para vererek daha iyi eşyalar elde etmenin yolunu açabilirsiniz. Mücadele Bileti toplam 950 Apex Coin’dir. Bu şekilde seviye 97’ye çıkabilirseniz 1000 Apex Coin geri iade edilmektedir. Ayrıca BattlePass ile beraber tüm karakterler için paketler, Kraliyet Muhafızı Wraith ve Sezon 7 ödülleri dahil olmak üzere bedava dağıttığı ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca Amazon üzerinden de ücret ya da hediye kartları karşılığında Coin&Skin satın alabilirsiniz. Amazon kuponları da indirim vermesi açısından tercih edilebilir bir metoddur.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri