ROBLOX BEDAVA ROBUX KAZANMA bedava robux Hilesi 2021

 


ROBLOX BEDAVA ROBUX KAZANMA bedava robux Hilesi 2021

Herkese selam dostlar bu konumuzda ''ROBUX HİLESİ'' göstericem sizlere hilelerimiz fix yiyor arada sırada bunu bize iletişim kısımından bildirebilirsiniz. İstediğiniz her türlü yararlı konularıda aynı şekilde iletişim kısmından bize mail olarak atabilirsiniz.

Evet şimdi gelelim konumuza robux hilesi paylaşan bir çok kişi var ve bu hileler fixleniyor ve işe yaramıyor bizim blogumuzda böyle birşey yok hilelerimiz fix yediği zaamn hilelerimizi siliyoruz. hile fix yediği zamanda konunun yorum kısmına yazabilirsiniz.

KULLANIM

Hilemizin kullanımına gelirsek ise roblox.com'a giriyoruz ve robux yerine buy robux diyoruz ardından ordaki 400 robuxu seçiyoruz. Açılan sayfada karşımıza secure payment with ROBLOX diyoruz ardından sağ tık incele yapıp sizlere vericeğim kodu oraya yapıştırıp kapatıcaksınız hilemizin görüntüsü yukarıdaki gibidir. Bazı şartları var arkadaşlar yapmamız için onları da resimde görüyorsunuz o şartları yaptıktan sonra kullanıcı adı yerine roblox kullanıcı isminizi giriyorsunuz sonra aşağı kısıma ise evet yazıp tamamla diyoruz ardından robux oluştur diyoruz ve 1 saat veyada 2 saat içerisinde robuxumuz geliyor. İyi Kullanmalar dilerim :) 

6 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri