Zula Hile 2020 Mini Mod Wall Hack – Fix Yok

 


Zula’nın güncellenen versiyonu için hazırlanan zula v1.28 hile dosyasını kurmadan önce oyunun aktüel olduğu için emin olun. Yani bilgisayarınızda zula’ nın v1.28 kurulu olmalı. Sonrasında indirdiğiniz dosyayı çalıştırarak başlıyorsunuz. Zula v1.28 hile nasıl yapılır? Kısmından sonraki adımları takip edebilirsiniz.


Zula v1.28 wall hack

Zula hile paylaşımlarımızda en fazla sevilen özellik hep zula wall hack olmuştur. Hızlı rakiplere karşı oynarken büyük avantaj sağlayan bu özellik oyuna hakimiyetinizi inanılmaz arttırıyor. Aslında daha önce yayınladığımız zula wall hack doslayarının güncellenmiş hali. Bu özelliğin çalışması için daha önce kurduğunuz zula wall hack hilelerini devre dışı bırakmalısınız. Güncel zula wall hack dosyalarını tertipli olarak paylaşmaya devam edeceğiz.




KURULUM

1-Hileyi çalıştırmaciarı önce muhakkak antivirüs programını kapatın. Antivirüs programları hile dosyalarını 3. parti yazılım olarak gördüğü için siliyor ve çalışmalarını engelliyor. 
2- Rar dosyasından hilenin setupunu yani kurulum dosyasını çıkartın. 
3- Setupu yönetici olarak başlatın. 
4- Kurulumu başlatın. (Bazen kurulum kısmı uzun sürebiliyor. Hilelerin çalışması için ekstra dll dosyaları indirmesi gerekebiliyor. 
5- Masaüstüne gelen hile kısayoluna tıklayın ve hilenin laııncherini başlatın. 
6- Ard ından oyuna girin. 
7- Karşınıza gelen menüden istediğin özellikleri aktif ederek oyunun keyfini rıkartın :1 

<<< TIKLA İNDİR <<<

5 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri