Steam Cevher Ne İşe Yarar? 2020


 Steam cevher ne işe yarar?

Steam üzerinde birçok rozet kazanabilirsiniz. Kazanılmış olduğunız bu rozetlerle beraber steam hesabınızın seviyesini de yükseltebilirsiniz. Kütüphanenizde bulunan oyunları oynadıkça, kabiliyet ve başarılarınızda gelişmeler göstereceksiniz. 

Her oyuna özel başarımlar kazanılmış olduğunızda oyun kartları envanterinize düşecektir. Sizler de başarı kartlarını birleştirerek rozet elde edebilir, steam seviyenizi yükseltebilirsiniz. Zaman zaman rozet oluşturmak için bir kartınız eksik olabilir veya kart düşürme limitinizi doldurmuş olabilirsiniz. 

Cevherler işte burada çok işe yarıyor. İhtiyacınız olan karta para ödemeden cevherlerinizi ile sahip olabilirsiniz. Bu sizlere bir döngü oluşturabilir çünkü, rozet kazanılmış olduğunız oyundan sizlere arka plan resmi, stickerlar ve etiketler düşebilir. 

Sizler de kullanmadığınız eşyalarınızı cevhere dönüştürebilir, eksik kartlarınızı satın alabilirsiniz. 

Steam envanterlerimi cevher olarak nasıl kullanırım?

Steam cevher ne işe fayda sorusundan sonrasında en çok dört gözle beklenen bu cevherleri nasıl kazanacağımız. Para ile de alınabilen cevherleri oluşturmak benzer biçimde bir seçeneğimiz de var.

öncelikle steam hesabını açıyorsunuz ve üst panelden isminizın olduğu yere tıklayıp ‘envanter’ butonunu seçiyorsunuz. 

Birçok oyununuzdan eşyalarınız olabilir ancak siz üst paneldeki ‘steam’ butonuna tıklamalısınız.

Buradaki öğelere bir bir tıklayarak sol alt panelden ne kadar cevher ettiklerini görebilir, dilerseniz cevhere çevirebilir, cevherleri çuvala doldurup satabilir ya da kullanabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri