Garrys Mod Hack ESP, Aimbot, Wall Hilesi


 Bugün sizlerle Cs’den türemiş bir oyun olan Garry’s Mod hilesini paylaşacağız. Hile günceldir ve içinde inanılmaz işe yarar özellikler bulunmakta. Bhop, esp, aim gibi özellikler bulunmakta. Özellikle esp hack sayesinde düşmanlarınızın yerini hemen bulabileceksiniz. Hile vac ban riskine karşı denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmıştır. Herhangi bir ban yemedik. Siz böyle bir durumla karşılaşırsanız bize yorum atarak bildirin.

Garry’s Mod Hilesinin Kontrolleri Nasıl?

Hilenin özelliklerini yönetmek çok basit. Bu Garry’s Mod hackin kontrolleri son derece kolay ve kullanışlı. Özellikleri şu şekilde kullanacaksınız:

Aimbot: Bu özellik otomatik olarak çalışır. Sol fare (ateş) tuşuna bastığınız zaman özellik kendiliğinden devreye girecektir.

Bhop: Space tuşuna basılı tutmanız yeterli.

ESP: Bu özellik her zaman açıktır, kendiliğinden çalışır.

Garry’s Mod Hilesini Nasıl Çalıştıracağım?

Garry’s Mod hacki çalıştırmak çok basit. İlk önce verdiğim linklerin birisinden hileyi indirin. İnen rarın içindeki dosyaları çıkartın. Exe uzantılı dosyayı çalıştırın ve oyuna girin. Directx ile ilgili bir sıkıntı yaşamamak için güncelleyin. Hilenin verdiği hatalar genellikle kullandığınız directx sürümünün uyuşmazlığından dolayı kaynaklanmakta.

Hilenin İçinde Virüs Bulunuyor Mu?

Arkadaşlar hileyi hem bilgisayarımda ki güncel eset nod32 ile taradım, hem de virüs totale tarattım. İkisinde de herhangi bir virüs bulmadı. İndirme linkinin hemen altına virüs total sonucunu da ekleyeceğim. O tarama sonucunu kendiniz inceleyip karar verebilirsiniz.

Not: Hileyi çalıştırdığınız da hata alıyorsanız lütfen bu hatayı bizimle paylaşın. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski
Oyun Hileleri grandpashabet giriş Dolandırıcılık Haberleri