Fall Guys Hile – Düşmeme Uçma V2 | Fall Guys Hile


 Fall Guys’ı duymayanınız yoktur sanırım. Oynamamış olsanız bile mutlaka karşınıza çıkmıştır. Oyun ne kadar popüler olsa da Fall Guys hilesini bulmak çok kolay olmadı. Baya bir araştırma yapmamız gerekti, birkaç tane denedik ama en sonunda işe yarayan bir Fall Guys hilesi bulduk. Fall guys hile nasıl yapılır diye merak ediyorsanız yazımızın kalanında buna da değineceğiz.

Fall Guys Hile İndir –Peki Nasıl?

Bizim sıkı takipçimiz olanlar Fall Guys hile nasıl yapılır diye merak etmezler diye düşünüyoruz. Fall Guys hilemiz diğer hilelerimiz nasıl indiriliyorsa öyle indiriliyor. İlk defa sitemizi ziyaret etmiş olanlar ya da unutmuş olanlar Fall Guys hile açmayı aşağıdaki görseldeki adımlara bakarak öğrenebilirler. Fall Guys hile indirme de oldukça basit. Paylaştığımız her hileyi kolayca indirebilmeniz ve kullanabilmeniz için ayrıca çaba sarf ediyoruz. Fall Guys hile indirme işiniz tamamlandıktan sonra oyuna girebilirsiniz. Biz bu hileyi saatlerce kullandık ve ban yemedik, bu yüzden içiniz rahat olsun.  Fall Guys hile nasıl yapılır sorunuzun cevabı yeterli olmadıysa yorumlarda aklınıza takılanları sorabilirsiniz.




KULLANIM

1-Hileyi çalıştırmaciarı önce muhakkak antivirüs programını kapatın. Antivirüs programları hile dosyalarını 3. parti yazılım olarak gördüğü için siliyor ve çalışmalarını engelliyor. 
2- Rar dosyasından hilenin setupunu yani kurulum dosyasını çıkartın. 
3- Setupu yönetici olarak başlatın. 
4- Kurulumu başlatın. (Bazen kurulum kısmı uzun sürebiliyor. Hilelerin çalışması için ekstra dll dosyaları indirmesi gerekebiliyor. 
5- Masaüstüne gelen hile kısayoluna tıklayın ve hilenin laııncherini başlatın. 
6- Ard ından oyuna girin. 
7- Karşınıza gelen menüden istediğin özellikleri aktif ederek oyunun keyfini rıkartın :1 

<<< TIKLA İNDİR <<<

9 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri