Pubg Mobile UC Hilesi - Sınırsız Hile 2020


Herkese selamlar oyunhacker okuyucuları bu gün sizlere pubg mobile uc hilesinin yapımını göstericem çok yoğun istek üzerine bunu paylaşıyorum sizlerde istediğiniz hileleri iletişim yoluyla bizlere bildirebilirsiniz.

PUBG Mobile UC Hilesi Nedir?

Dünyada ve Türkiye’de her yaşta insanın oynadığı pubg mobile oyunu için hazırlanan pubg hilesi ücretsiz UC kazanmak isteyenler için tasarlandı. Pubg mobile UC hilesi ve pubg UC hilesi şimdiye kadar yapılmış olan diğer hilelerden farklı olarak gerçek UC ve BP kazanmanıza olanak sağlıyor. UC hilesi, Pubg mobile hileleri arasında sorunsuz çalışan nadir hilelerdendir.

Pubg UC Hilesi Nasıl Çalışır?

UC hilesi, siz hesabınıza göndermek istediğiniz miktarda UC ve BP üretir. Üretilen veriler arka planda birtakım algoritma ile bazı işlemlerden geçer. Pubg hilesi, bu işlemlerin ardından kullanıcı adınızı ya da oyundaki kullanıcı id numaranızı veri tabanından bulur ve hesabınıza ekler. Bu işlemler tamamen ücretsizdir ve herhangi bir tehlikesi yoktur. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Pubg Mobile UC Hilesi Nasıl Yapılır?

Pubg mobile UC hilesi yapabilmek için öncelikle hesabınıza gönderim yapacağınız miktarları seçin. Ücretsiz UC için miktar seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken husus gönderimlerin yoğun olduğu zamanlarda gönderimler aksayabilir. Bu yüzden ilk gönderimizde yüksek miktarda UC seçmemeye özen gösterin.
İşlemleri tamamladığınızda gönder butonuna tıklayın. Açılan pencerede hile sizden kullanıcı adınızı ve Pubg Mobile oynadığınız platformu isteyecek. Kullanıcı adı bölümüne oyundaki kullanıcı adı veya kullanıcı id numaranızı girin. Platform seçiminde ise oyunu oynadığınız o anki platformu seçin. Pubg mobile UC hilesi telefon kullanıcıları için IOS ve Android seçenekleri mevcut. Eğer oyunu bilgisayardan oynuyorsanız PC seçeneğini seçmeniz gerekir. Tümü seçeneği yapılan gönderimler bazen aksaklıklar yaşayabiliyor. Bu yüzden hileyi yaparken platform seçimine dikkat etmeniz gerek.

                                                                         <<< TIKLA İNDİR <<<  

12 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri