Amoung Us İndir | Full PC versiyon Ücretsiz


Amoung Us İndir 2020


Herkese selam oyunhacker okuyucuları bu gün sizlere yayıncılarında oynadığı among us oyununun online versionunu paylaşıyorum. Dosya boyutu 100 MB fazla değil indirip oynayabilirsiniz. Aşağıda ise nasıl oynandığını açıkladım. Blogumuzu takip etmeyi unutmayınız. :)

Among Us Nasıl Oynanır?

Among Us, 4-10 kişilik oynanan, özellikle sosyal çıkarım yeteneği isteyen bir çeşit strateji oyunudur. Özellikle arkadaş ortamlarında sıklıkla oynanan kurt-köylü (vampir-köylü, mafya-köylü, birçok adı vardır) oyununa benzer, Town of Salem‘ı da andırdığını söyleyebiliriz.

Oyun uzay gemisinde geçer. Oda sahibinin ayarladığı miktarda oyuncular, oyun başlamadan önce rollere ayrılır: Crewmate (mürettebat) ve Impostor (sahtekar). Oyun başladığı an kimse kimsenin rolünü bilmez, birden fazla Impostor varsa onlar birbirini bilir. Oyun sırasında Crewmate‘ler oyun tarafından kendilerine verilen görevleri yaparken Impostor‘lar ise görev yapıyormuş gibi davranıp Crewmate‘leri oyundan elemeye çalışır. Oyundan elendiyseniz oyunu hayalet olarak izleyebilirsiniz. Pek fazla kişi bilmese de görev yaparken öldürülen Crewmate’ler, yaparken öldüğü görevi hayaletken de bitirebilir.




1 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri