Kafa Topu 2 Elmas Taraftar Hilesi 2020




Kafa Topu 2 Elmas Hilesi 2020

Online Kafa Topu 2 FULL APK, koca kafalı karakterlerin futbol oyunlarını seven hocalarımın uzun süredir beklediği yapımcılığını Masomo Gaming stüdyosunun üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan kusursuz bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız futbolcu ile bulunduğunuz maçta rakibinizin kalesine topu yollamak ve galip gelmeye çalışmaktır.

Kafa Topu 2 Taraftar Hilesi 2020

Online Kafa Topu 2 henüz tam olarak sunulmadığı için FULL APK yani erken erişim olarak paylaşıyorum bu sayede pek çok oyuncudan evvel giriş yapabilir, maç yapmaya başlayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen futbol müsabakaları, dünyanın dört bir yanından oyuncular, kullanabileceğiniz krampon, forma, özel yetenekler ve dahası sizleri bekliyor. Online Kafa Topu 2  sürümünde hata düzenlemeleri yapılarak sunulmuştur. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir.


Kafa Topu 2 Altın Hilesi 2020

Karakterleri ve aksesuarları toplamak için kart paketlerini açın. Büyük sürpriz! Bir sonraki paketin ne içerdiğini asla bilemezsiniz. Nihai karakterinizi oluşturmak için paketleri açmaya devam edin ve çeşitli aksesuar türleriyle becerilerinizi geliştirin.



Etiketler; online kafa topu apk hile, online kafa topu 2 hile, online kafa topu hile, kafa topu 2 elmas hilesi, hileli kafa topu 2


10 Yorumlar

  1. ben yükleyemedim nasıl yükleniyor

    YanıtlaSil
  2. Nereden yukleniyor aw zaten yuklensede yuklenmesede olmicak occ gibi hile bide oyun hackermi ne site occsunuz occ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hilem sınırsız yumurta açmak 2her ülkeye girmek ve roblox Pet sümilotöre hepsini istiyorum ve robloxlu şeyler ful bedava

      Sil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri