Bedava Oyunlar Ücretsiz Steam Cüzdan Kodları ve Keyleri 2020

Bedava Steam Cüzdan Kodu 2020

Bu yazımızda nasıl bedava steam oyunlarıücretsiz steam cüzdan kodu sahibi olabileceğinizi göstereceğiz. Böylece herhangi bir para ödemeden bu oyunları oynayabileceksiniz.

Steam Nedir?

Steam, Valve tarafından kurulan, bir dijital oyun platformdur. Oyunların geniş dağıtımı ve onlarla alakalı çoklu ortamların internet üzerinden paylaşımı için kullanılmakta.

Bedava Steam Cüzdan Kodu 2020

Eğer sizde bedava steam cüzdan kodu 2020 yılında olan kodları istiyorsanız doğru adrestesiniz. Eğer sizde bu 2020 yılında sosyal medya mecralarında paylaşılmış olan kodlara sahip olmak istiyorsanız stemizde rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu kodları sadece sitemizi ziyaret edebilen alabilecek ve sadece bir sefer kullanılmaktadır. Bu steam kodları hepsi kullanıldıktan sonra sizlere tekrar hepsini yenileriyle güncelleyeceğiz. Sizde hemen aşağıdaki steam cüzdan kodlarını kullanabilirsiniz.

Nasıl Bedava Steam Oyunu Alınır?

Nasıl Kullanılır : Siteye girip Steam hesabınız ile giriş yapın. Ardından sadece tek seferlik sizden kendi uzantısını indirmenizi isteyecektir. Uzantı tamamen güvenlidir. Uzantıyı indirdikten sonra , sayfayı yenileyin. Farenizi oyunun resmine götürün. Orada oyunun üstünde çıkan “Grab key” adlı mavi butona tıklayın. Aşşağıdaki görevleri yaptıktan sonra , listenin en altındaki “Grab key” butonuna basın. Karşınıza bir robot olmadığınza dair bir güvenlik penceresi açılacak. Üstteki harfleri kutuya yazdıktan sonra oyununuzu alabilirsiniz.
Kodun Dağıtıldığı Site: Giveaway.**
Dağıtıcı: Giveaway.**
Koleksiyon Kartı: Var

3 Yorumlar

  1. Abi allah rızası için kod verirmisin e-posta buldukoktay797@gmail.com lutfen abi :(

    YanıtlaSil
  2. Buldukoktay797@gmail.com abi bu postaya play kod lutfennnnn allah icin

    YanıtlaSil
  3. LÜTFEN 50 TL KOD ATIN PLSS


    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri