Azar Taş Hilesi 2022 En Güncel Hilesi!

Azar Taş Hilesi 2022 En Güncel Hilesi!


Merhaba sevgili OyunHacker takipçileri, sizlere özel 2021 yılının en güncel Azar Elmas Hilesini geliştirdik bir çok kişinin kullandığı bu uygulamanın özel parası olan elmas gerçek para yatırılarak elde edilebiliyordu.

Bir çok takipçimiz uygulama üzerinde kızlar ile konuşmak istediğini ancak uygulamada parasal bir sistem hakim olduğu için bunu yapamadıklarını bize dile getirdiler. Türkiye'nin en büyük oyun hile sitesi olarak bu uygulama için çok mükemmel bir hile geliştirdik! Artık kızlarla tanışıp sosyalleşmek için tonlarca para yatırmanıza gerek kalmayacak!


AZAR HİLESİ NASIL KULLANILIR?


Kullanımı gerçekten basit tek yapmanız gerek AZAR uygulaması üzerinden hesabınızı hileyi açtığınızda  arka planda açık tutmak olacaktır. Hile sadece android telefonlarda çalışmaktadır. ( IOS Telefonlarda Çalışmaz! ) hesabınızı arka planda açık tutarken AKTIF ET demeniz yeterli olacaktır.

Hile Aktif Olduktan Sonra Olabilecekler


Hesabınız da aktif ettikten sonra elmas eğer hâlâ gelmemişse bug'a takılmıştır yani elmas orda gözükmüyordur ancak hile aktif haldedir. Tıkladığınız her şeyi elmas varmış gibi size verecektir. Hile hâlâ geliştirme aşamasında olduğu için bu tarz küçük sıkıntılar olabiliyor ancak hilenin çalışmasında hiç bir sıkıntı yaşanmamaktadır.


DETAYLI ANLATIM VİDEO'SU




Hileyi Nasıl Alabilirim?

Bizlere size vereceğimiz rootsecmahkum@gmail.com mail adresi üzerinden mail yollayarak ulaşabilirsiniz. Bir miktar ücret karşılıgın da size sınırsız elmas sağlayan efsanevi derecedeki hileyi küçük ödeme karşılığında veriyoruz.

15 Yorumlar

  1. Gerçekten ellerinize sağlık allah ne muradınız varsa versin ben başta inanmadım çoğu kişi para kaçırıyor dolandırıcılık yapıyor ama siz harbiden veriyorsunuz ve hile gerçekten de çalışıyor benim pek bi sosyal aktivitem yok sizler sayesinde eğlenmeye başladım hayattan harbiden zevk almaya başladım ellerinize sağlık verdiğim paraya değdi

    YanıtlaSil
  2. bu uygulamaya bu sene 8 bin tl ye yakın para harcadım son zamanlarda parayla bile bayanlarla tanışamaz hale getirmişlerdi ama artık bu hile sayesin de bir oh diye bildim gerçekten elinize kolunuza sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık adminler çok güzel olmuş başta bug gibi bişey oldu dediğiniz gibi ondan sonra düzeldi ve sıkıntısız çalışıyor.

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Mail atarsanız bilgilendirme yapıyoruz.

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Evet garantilidir. Kullanan herkes memnun kendimiz dahi kullanıyoruz.

      Sil
  6. Kardesim nasl yapacam ben bunu

    YanıtlaSil
  7. Bende almak istiyorum

    YanıtlaSil
  8. Bende istiyorum

    YanıtlaSil
  9. Abi ben bende sizi yom abi

    YanıtlaSil
  10. Azar elmas hilesini almak istiyorum

    YanıtlaSil
  11. azar sınırsız elmas hilesini almak istiyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri