Mini Basketball Sınırsız Hileli Apk İndir

 



Ayakkabılarını giy ve bu yepyeni basketbol oyununda sahaya çıkmaya hazırlan! Bu yeni ve oynaması kolay basketbol oyununda basketbolu hiç olmadığı gibi deneyimle. Mini Basketball'da casual oyun deneyiminin keyfini çıkarırken orijinal oyundan da mahrum kalmayacaksın. Arenalarda taraftarları bağırtmanın, inanılmaz üçlükler atmanın ve gelmiş geçmiş en güçlü takımı oluşturmanın zamanı geldi!

Hileli Mini Basketball Apk İndir

İlk casual basketbol deneyimine hoş geldin. Mini Basketball, orijinal spora sadık kalarak casual bir deneyim sunar. Bitmek bilmeyen mekaniklerin arasında kaybolmaya gerek yok; seçimini yap ve doğrudan aksiyona dal.

Mini Basketball Hız Hilesi


Mini Basketball'da sıradandan epiğe kadar farklı oyuncuları kazanabilir ve onları sahaların en korkulan ekibi hâline getirmek için yükseltebilirsin. Sadece takımını kurmakla kalmayacak aynı zamanda 100'ün üzerinde seçenekle hayallerindeki özelleştirmeyi tam olarak yapabileceksin:

Benzersiz logolar, formalar, şortlar, ayakkabılar.

Topunu, maskotunu, amigolarını ve smaçlarını istediğin gibi seçerek oyun deneyimini özelleştir!

Takımına isim ver

En nadir ekipman parçalarını kazan ve gösteriş yap!

Mini Basketball Kostüm Hilesi


Basketbol kariyerinde ilerledikçe daha da büyüyen, gürültülü ve etkileyici hâle gelen benzersiz ve orijinal arenalar ile sahalar. Play-off aşamalarından geçeceğin ve yolun sonunda kupaları kaldırabileceğin birçok turnuva!

2 Yorumlar

  1. Roblox adım : loo_dpp abone oldum guruba katıldım robux bekliyorum 🙂

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri