Crash of Cars Para Hileli Apk İndir

 

Crash Of Cars Nedir?

Belirli bir harita üstünde rakip oyuncularla beraber, oyuncuların kullanmış olduğu araçları çeşitli silahlar ile patlatma amacını taşıyan bir mobil oyundur.Her aracı patlattığınızda “Taç” kazanabilir, elde ettiğiniz skor ile, “Liderler Tablosu’na” girebilirsiniz. Crash Of Cars APK En Son Sürüm ile, güncel versiyonu oynayabilirsiniz.

8 farklı haritaya katılabileceğiniz oyun içerisinde, 70’ten fazla araç bulunur. Bu araçlar elde edilebilirlik seviyesine göre 4 farklı sınıfa aittir. En kuvvetli araçlar “Efsanevi” sınıfında bulunur. Aracınızı kişiselleştirebilmeniz için 30’dan fazla dış görünüm bulunur. Örneğin, aracınızı sosisli sandviç görünümüne kişiselleştirebilirsiniz.


Crash Of Cars APK İndir

Crash Of Cars APK Download oyunu içerisinde, rakip araçları patlatmak için kullanabileceğiniz 16 farklı silah bulunur. Ayrıca görevleri tamamlayarak yeni fonksiyonları elde edebilir, dilerseniz “Tek Oyunculu Mod” oynayabilirsiniz. Crash Of Cars APK Mod oyunu, “Not Doppler” isimli geliştirici tarafından iOS ve Android işletim sistemli cihazlarda oynanmak üzere dizayn edilmiştir. İnternet sitemizden Crash Of Cars APK oyununu indirebilir, farklı haritalarda arkadaşlarınızla eğlenceli bir savaşa katılabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri