Ice Scream 4 Sonsuz Cephane Hileli Mod Apk indir

 

Ice Scream 4 Sonsuz Cephane Hileli Mod Apk indir

Ice Scream 4 Sonsuz Cephane Hileli Mod Apk indir

 

    HİLE NOTLARI

    Ice Scream 4 Hile Apk Kullanın

    Ice Scream 4 hileli apk'da sonsuz cephane ve tuzakları aktif etmek için oyuna girdikten sonra sol üstteki yuvarlak ikona dokunarak açılır listeden hileyi aktif hale getirin.

    Ice Scream 4, Rod the Ice Cream Man adlı kötü bir karakter tarafından kaçırılan çocukları kurtarmaya çalışacağınız oyundur. Üçüncü oyunda, Rod oyuncuyu yakaladı, ona içki içirdi, şişmanlattı ve kaçırdığı diğer çocukların yanına götürdü. Ice Cream 4 oyununun başında kaçırılan oyuncunun fabrikaya giriş sahnesi ile başlıyor. Oyuna başlamadan önce telefonunuzun özelliklerine göre grafik kalitesini artırma veya azaltma, altyazıları açıp kapatma, oyunu karanlık modda kullanma gibi çeşitli ayarları yapabilirsiniz. Oyun başladığında, Dondurma Çubuğu sizi dondurma fabrikasının kalite kontrol odasına götürür; Diğer arkadaşlarınızla birlikte alın.


    Dışarı çıkmak için etrafta neler olup bittiğini gözlemlemeniz ve kapalı kapıları açmak için çeşitli araçlar bulmanız gerekiyor. Ancak bu durum o kadar kolay görünmüyor yeğenim. Çünkü her yerde Rod'un robot asistanları var ve her hareketinizde size bakmaya geliyorlar. Kaçışınızı planlamadan önce, asistanların etrafından dolaşmanın bir yolunu bulmalısınız. Kapıdaki kilidi kırmalı ve robot asistanları ve muhafızları fark etmeden fabrikayı keşfederek kaçış rotanız için en iyi planlamayı yapmalısınız. Dondurmacı sizi oyunda yakaladığında tekrar hapse atıyor ve kaçmanız giderek zorlaşıyor. Kafeste kilitli olan arkadaşınızı Dondurmacı Çubuk'un elinden kurtarmak ve fabrikadan kaçmak için kapıları iyi açabilmeniz, iyi saklanabilmeniz ve bilmeceleri doğru çözerek kapıları açabilmeniz yegenlerim. Harika tasarlanmış bu macera oyununda yer almak istiyorsanız Ice Cream 4 Infinite Ammo Mod Apk'ı telefonunuza indirebilirsiniz. En güzel oyunların APK'sını paylaşmak için amcanı takip etmeyi unutma!

    0 Yorumlar

    Yorum Gönder

    Post a Comment (0)

    Daha yeni Daha eski

    Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri