Teardown - BEDAVA İNDİR

 

Teardown - BEDAVA İNDİR

Oyun değerlendirmesi

Yaratıcı problem çözme, kaba kuvvet ve çevrenizdeki her şeyi kullanarak mükemmel soygunu planlayın. Teardown, oyuncu özgürlüğünün ve ortaya çıkan oyunun sürüş mekaniği olduğu tamamen yıkılabilir ve gerçekten etkileşimli bir ortama sahiptir.

Kimsenin mümkün olmadığını düşündüğü kestirme yollar oluşturmak için duvarları patlayıcılarla veya araçlarla yıkın. Avantajınız için nesneleri yığınlayın, yapılar oluşturun veya yüzen nesneler kullanın. Seviye boyunca en verimli yolu oluşturmak için zaman ayırın ve koşmaya hazırlanın.

İlk hedefinizi tespit ettiğiniz an, bir alarm çalar ve ısı yanar. Koş, zıpla, sür, sapan, tüm hedefleri toplamak için ne gerekiyorsa yap ve güvenlik gelmeden kaç.

Oyun modları
Kampanya
Şirketiniz artan borcun baskısıyla, az çok şüpheli bireylerin işlerini kabul etmeye başlarsınız. Yakında, karanlık bir intikam, ihanet ve sigorta dolandırıcılığı çorbasının içinde diz boyu olacaksınız. Aşağı yukarı meşru görevlerden başlayarak, kısa süre sonra kendinizi araba çalarken, binaları yıkarken, kasaları havaya uçururken ve daha fazlasını bulursunuz. Ortamlara dağılmış gizli değerli eşyaları arayarak genişleyen araç cephaneliğinizi yükseltin.

Sandbox Kilidini
açtığınız araçlarla çeşitli ortamlarda oynayın. Bu modda sınırsız kaynaklara ve çok sayıda araca sahipsiniz. Baskı yok, sadece zevk.

Oluşturun
Kendi ortamınızı oluşturun veya ücretsiz voksel modelleme yazılımı MagicaVoxel'i kullanarak örneklerimizden birini değiştirin.

Özellikleri

Tamamen yok edilebilir voksel ortamları
Nesnelerin, enkazın, araçların, suyun, ateşin ve dumanın gerçekçi fiziksel simülasyonu
Balyoz, fener ve yangın söndürücülerden silahlara ve patlayıcılara kadar on farklı alet
Büyüyen bir hikayesi olan bir kampanya ve ilginç karakterlerden oluşan bir galeri
Çeşitli ortamlarda dolaşmanız için korumalı alan modu


Fragman / Önizleme



sistem gereksinimleri

  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi:  Windows 10
  • İşlemci:  Dört Çekirdekli CPU
  • Bellek:  4 GB RAM
  • Ekran Kartı:  NVIDIA GeForce GTX 1060 veya daha iyisi
  • Depolama:  1 GB kullanılabilir alan


0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri