Valorant Bedava Aimbot Hilesi İndir 2021 Valorant Aimbot Hack

 

Valorant Bedava Aimbot Hilesi İndir 2021 Valorant Aimbot Hack

Valorant güncel aimbot hilesi, color aimbot ve fov hilesidir. Son gelen valorant güncellemesinden sonra karakterlerin pixel değerlerinde değişiklik yapıldı bu yüzden hilede bu sürüme göre güncellendi. Bizde sizlerle paylaşıyoruz.


HİLE NASIL KULLANILIR ?

MUTLAKA OKUYUN ! YOKSA ÇALIŞMAZ !

    • Notapad++ 32bitlik sürümü indirmelisiniz
    • Ardından verdiğimiz dllyi herhangi bir DLL injector programı ile notepad++'a enjekte etmeniz gerekli. 
    • Eğer 32bit sürümü kullanmıyorsanız hata verir veya çalışmaz.


    HİLE NOTLARI

    Bu, Valorant'ta hemen indirebileceğiniz harika bir ücretsiz hiledir. Bu hile sayesinde, mükemmel atış yapabilecek ve bunun için oyunda yasaklanmayacaksınız. Geliştirici hileyi denedi ve çok basit hale getirdi, ancak aynı zamanda hesabınız için güvenilir. Tek ihtiyacınız olan bu hileyi sitemizden indirmek, çalıştırmak ve muhteşem bir oyun için doğru ayarları yapmak.

    NULL varsayılan olarak ayarlandı. Her ayarı kendiniz yapın, ardından değişiklikleri yapın. Bir ayarı atlarsanız, düzgün çalışmayacaktır. Bir adımı atlayıp atlamadığınızı yazılım söylemez. Ancak, yanlış bir şey girip girmediğinizi size söyleyecektir.

    Hilenin her zaman açık olmasını istiyorsanız, geçiş anahtarınızı bir geçiş olarak ayarlayın, anahtarınıza basın ve açık bırakın. (Anlamayanlar yoruma yazsın)

    "Smoothing, CPU'nuza ve kurulumunuza bağlı olarak 0,01-0,2 civarında makul değerlere sahiptir. Modun 3 değeri vardır (1, 2, 3). 1 yalnızca Shot düzeltme içindir, 2 yalnızca AimAssist içindir, 3 her ikisi içindir "

    TAM EKRANDA ÇALIŞIR

    KIRMIZI UYGULANMADI

    HER ŞEY büyük/küçük harfe duyarlıdır. SEÇİMİNİZİ (Örn. GÖĞÜS, BOYUN, BAŞ) GİRERKEN TÜM BÜYÜK HARFLERLE YAZIN; AYRICA, GEÇMEZ. PROGRAM, GİRDİĞİNİZİN GEÇERSİZ OLDUĞUNU SÖYLEYECEKTİR.

    DEĞİŞTİRME TUŞUNU DEĞİŞTİRİRKEN "CHAR UP'A KADAR GİRİN:" GÖRÜŞÜNÜZ NORMALDİR (BU KONSOLDA F2'YE BASMAK NEDENİYLEDİR) GÖRÜNMEMEK GÜVENLİDİR, ONDAN KURTARMAK VE SEÇİMİNİZİ GİRMEK İÇİN HERHANGİ BİR TUŞA BASIN.


    Dikkat! : Belirli ayarları değiştirirken, daha önce belirlediğiniz ayardan girişiniz bilgi isteminde olacaktır. Herhangi bir hatayı önlemek için mevcut olanları kaldırın ve seçiminizi yazın.

    Hazır Ayarlar: 

    [config]

    sensitivity = 0.75

    smoothing = 0.1

    mode = 3

    [settings]

    aim color = PURPLE

    snapping area = CHEST

    toggle key = MB5

    hold or toggle = TOGGLE

    hFov = 100

    vFov = 100

    HİLE ÖZELLİKLERİ

      Aim bot

      Aimbot

      AIMBOT

      FOV

      Otomatik nişan

      otomatik hedef 

      YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMAZSANIZ HİLE ÇALIŞMAZ ! 

      TIKLA İNDİR

      1 Yorumlar

      Yorum Gönder

      Post a Comment

      Daha yeni Daha eski

      Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri