Zula Hile 2021 Aimbot Wallhack Hack Hilesi 2021 Güncel

 


Zula Hile 2021 Aimbot Wallhack Hack Hilesi 2021 Güncel

Zula Hile 2021
 konumuza hoşgeldiniz. Sizlere güncel aimbot olan zula hilesi sunuyoruz. Videolu anlatım aşağıda indirme linki de aşağıdadır.

Ücretsiz kullanabilirsiniz. Zula, ilk olarak 2016 senesinde çıkan bir oyundur. Çıkmasıyla birlikte, kısa sürede çok fazla bir oyuncu kitlesi kazanması bu oyunu Türkiye’nin en çok oynanan oyunlarından biri haline getirmiştir. Kullanıcılar, çeşitli oyun modları sayesinde sıkılmadan keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyor ve oyunda vakit geçirebiliyorlar.

Zula Hile

Zula, “zulaoyun.com” isimli internet sitesinden fiyatsız indirilip kayıt olunduktan sonra dolaysız oynanabilmektedir. Oyunun üretimine 2013 senesinde başlanılmıştır. Vatanperver asker ve istihbaratçılardan oluşan Zula ve paralı askerlerden oluşan Gladyo isminde 2 düşman yaradılışın yer aldığı oyunda değişik hikâyelere sahip toplam 22 ayrı şahsiyet bulunuyor. Zula’da oldukça geniş bir cephane alternatifinin içerisine Mehmetçik ve Kırıkkale gibi yerli silahlar da bulunmaktadır.

Oyunda bir çok seviye için bir çok farklı sunucu, insanların zevklerine ve tercihlerine göre de farklı farklı oyun modları mevcuttur. Bu sayede oyuncular, kullanıcılar istedikleri tercihe göre istedikleri oyun modunda kendi seviyesinde insanlarla yarışabiliyorlar ve güzel bir oyun zevli sürüyorlar.

<<< İNDİRME LİNKİ <<<

8 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri