Wild Rift Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

 


Oyun ldplayer4 üzerinde 60fps olmak üzere sorunsuz çalışmakta. Sadece bilgisayarınız vt-x destekliyor mu onu araştırın desteklemiyor ise indirmenizi öneri etmem çünkü oyun kasabilir. Bunun için windows 10'da vt-x aktifleştirme yazarak bios üzerinden çözebilirsiniz rahat bir şey. Yada görev yöneticisine girip performans sekmesin'e girip sağ alt kısımda sanallaştırma etkin yada devre dışı yazar buradan öğrenebilirsiniz bu yazmıyorsa bilgisayarınız vt-x 'i desteklemiyor anlamına gelir. şayet devre dışı makaleyorsa bios'a girip etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Oyundan almış olduğum görselleri ve klavye ayarını paylaştım. Ldplayer4' kurduktan sonrasında oyunu aynı şekilde google play'den indiriyoruz. Giriş yaparken oyunu yüklerken kısa bir donma sorunu yaşıyor. Sadece oyun içinde donma söz mevzusu değil. Sisteminize gore grafik ayarlarını yapabilirsiniz ben 60fps kullanıyorum. Oyuna girdikten sonrasında ilk defa giriyorsanız eğitimleri geçin. Sonra oyunu antrenman modunda açın benim paylaşmış olduğum görsel gibi yada isteğinize göre klavye ayarı atayabilirsiniz.

şunu belirtmek isterim ki oyundaki adc mainler aynı script'e vurduğumuz boşsevinç tuşuna basılı tutarak saldırı ayarlaya biliyoruz. Karakter hem vurmaya devam ederken hem kaçabiliyor düzgüsel de telefonda girerken lag problemi çok olmasına karşın pc'den şuana kadar hiç lag sorunu yaşamadım.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri