Fall Guys APK MOBİLE İndir [Son Sürüm]


Fall Guys: Ultimate Knockout, aynı çevrimiçi ortamda çok sayıda oyuncu toplar ve zorluk aşamalarına ve nihai şampiyona girmemize yardımcı olur! Oyuncular, gizemli zorluklarla esnek bir şekilde başa çıkmalı, kaotik düşmanları sürmeli, doğrudan fiziksel kurallara meydan okumalı ve zafere ulaşmak için mücadele etmelidir. Arenaya girdiğiniz andan itibaren kimliğinizi ve bütünlüğünüzü göklerden atmanız yeterli. Başlığı sorgularken komik, muhteşem yenilginin tadını çıkarın! Komple Oyun Yapılandırmasını İndirin Ücretsiz Fall Guys Ultimate Knockout APK Smartphone Telefon Güncellemesi

Gürültülü rekabetçi oyun partileri: Bu oyunda, dünyanın her yerinden aynı sahnede profesyonel oyuncu grupları katılırken, tuhaf bulmacalar ve büyüleyici engelli kurslarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Her ikisi de düşmanları yok etmek, bir sonraki tura geçmek ve bir sonraki dağınık savaşı kazanmak için aynı amaca sahip.

Fall Guy Nihai Nakavt Nedir?

Drop Boys-Last knockout kendi başına eğlencelidir, bu nedenle arkadaşlarınızla eğlenmek çok daha kolaydır. Bu, sadece bir oyuncunun tahta çıkacağı rekabetçi bir oyun olmasına rağmen, sadece birbirinize karşı olmamanız için birkaç kooperatif oyun türü karışıma dahil edilmiştir. Bu bir grupla oynamak için mükemmel bir parti ve umarım Yolda bazı arkadaşlıkları kaybetmeyecek ve çok eğlenmeyeceksiniz.

Fall Guys mobile nasıl indirilir ve kurulur

Fall Guys, sonraki aşamada indirilebilecek eğlenceli bir oyundur. Android ve iOS için Fall guys oyununu kurun ve oynayın.

Bir PlayStation Plus hesabınız olmadığı için Fall Guys’ı çevrimiçi sunamazsınız. PS Plus kullanıyorsanız Fall Guys’ı iki basit yolla yakalayabilirsiniz.
PS4’ün ana ekranında, Drop Boys ile doğrudan ana sayfaya gitmek için büyük Plus rozetine basın.
PlayStation mağazasında PS Plus sekmesine tıklayın

Fall Guys Apk Android İndir

Fall Guys, en iyi arcade oyunları kategorisinde yer alan inanılmaz bir Android uygulamasıdır. Bu program, işletim sistemi düzeyi 7.0 veya Ios içerir. Android, virüslere karşı test edilmiştir ve cihazı çalıştırmak için gereklidir. İndirdiğiniz Fall Guys APK oyununu Android emülatöründe de oynayabilirsiniz.

Dropping Guys yazılımı ücretsiz olarak hazır. APK, güncelleme tamamlandıktan sonra tarayıcınızın “İndir” alanında görünür. Telefonunuza kurmadan önce, üçüncü taraf uygulamaların bilgisayarınızda etkinleştirildiğini doğrulamanız gerekir.

Bu talimatları uyguladıktan sonra, Tarayıcınızda Kur’a gidecek ve indirilen dosyaya basacaksınız. Kurulumcu tarafından sertifika almanız gerekir. Süreci tamamlayın ve Autumn Guys oyununun tadını çıkarın.

Fall Guys Sistem Gereksinimleri

Güz ErkeklerGereksinimler
İşlemci64 bit işlemci
işletim sistemiWindows 10
Hafıza8 GB RAM
Geniş bant İnternet bağlantısı Depolama
GrafiklerNVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950

Fall Guys Mobile Apk & IOS Mobile Dosya Bilgileri:

Uygulama ismiGüz adamlar Apk + IOS
Dosya boyutu10 MB
En son sürüm1
İşletim sistemiAndroid 4.0 ve Üstü, IOS 10 ve üzeri
Maliyet% 100 Ücretsiz
ÖzellikleriAndroid ve IOS oyunu


0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri