Metin2 Dolunay Nereden Düşer? Güncel 2021


 Metin2 mmorpg alanında en fazla oynanan oyunlardan bir tanesi. Oyunun en fazla sevilen kılıcı olan dolunayı düşürmek isteyen oyuncular metin2 dolunay nereden düşer sorusunu sıklıkla yöneltiyorlar. Belli zamanlarda başlatılan etkinliklerde biroldukça silah ve eşya düşürebileceğiniz gibi oyun içinde de metin kesebilirsiniz. 

Metin2 dolunay nereden düşer, hangi slotlar? 

Oyun içerisinde biroldukça bölge ver harita var ve rahatça dolunay düşürebileceğiniz canavarlar vardır. Bu canavarlar; 

Lanetli alfa mavi kurt

Vahşi uzman

Yabani okçu

Yırtıcı deli

Vahşi asker

Güçlü yabani okçu

Yırtıcı okçu

Yabani general

Yırtıcı deli

Bu mahluk slotlarını öldürdüğünüzde dolunay kılıcı düşürme ihtimaliniz çok daha artacaktır. Merin2 içerisinde dolunay düşürmenin birden fazla yolu vardır ve sunucunun algoritmasına nazaran değişim gösterebilir. Belirli bir vakit içinde kesebileceğinizi söyleyemeyiz. 

Biliyorsunuz slotların muayyen seviyeleri vardır. Dolunay kılıcını rahat düşürebilmek için 15-25 seviyelerinde olmalısınız. Söz ettiğimiz slotların da haritada belirli yerler bulunmaktadır.

Metin2 dolunay kılıcı düşen yerler

Her slotun haritada kendi bölgesi vardır. Bu slotları kesebilmek için haritanın belirli bölgelerine gitmeniz gerekecektir. Bu yerler;

Bakra

Bokjung

Jayang

Seungryong vadisi

Imha

Jungrang 

Yılan vadisi

Waryong

Metin2 dolunay nereden düşer sorunun bölgeleri bahsettiğimiz vadilerdir. Bu vadilerde vahşi canavarları rahatça bulabilirisiniz. 

Metin2 dolunay düşürmenin basit yolu

Oyun içerisinden birden fazla takviye eşya bulabilirsiniz. Tılsımlar, iksirler ve kitaplardan oluşun geniş envanterin içinde hırsız eldiveni eşyasını oluşturabilecek, şeytan kral sandığı, dev çöl kaplumbağa sandığı gibi eşyalarınız var ise hırsız eldiveni sahibi olabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri