Snapchat Puan Kasma Hilesi 2020


Snapchat Puan Kasma Hilesi 2020

Snapchat puan kasma hilesi 2020 sizlerle. Nasıl snapchat puan hilesi 2020 yapabileceksiniz anlatmaya çalışacağız. Snapchat puan kasma 2020 için neler yapabileceğimize bakalım.
Snapchat platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır. Snapchat sayesinde kullanıcılar birbirine mesaj, fotoğraf gibi şeyler gönderebilirler.
Bu uygulama alanının en çok tercih edilenlerinden biri olmasıyla birliktei, snapchat en popüler anlık mesajlaşma ve interaktif kullanılan uygulamalardan biri olmayı başarmıştır. İnsanlar puan sayısını yükseltmek için snapchat puan hilesi gibi aramalar yapmaktadır. Snapchat puan kasma hilesi olarak neler yapabiliriz? nasıl taktikler uygulayabiliriz bunlara hep birlikte bakacağız.
En güzel taktiği vermek gerekirse, snapchat giriş yapın ve “sjfısk” gibi rastgele isimler yazıp çıkanları arkadaş ekleyin. 200-300 civarı ekleyebilirsiniz. Daha sonra kamerayı elinizle falan kapatıp fotoğraf çekip toplu olarak hepsine gönderip kısa sürede puanınızı fazlaca arttırabilirsiniz. Bunu 5-10 kere tekrar edebilirsiniz. Daha fazla snapchat puan kasma taktikleri aşağıdaki linkte olacak.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri