İnstagram Gizli Profile Nasıl Bakılır? 2020

 


Instagram Gizli Kapalı Hesap Ne demek?

Gizlilik ilkesi kapsamında, takipçileri korumak adına hesaplar bu özelliğe sahiptir. Yani sizi takip etmeyen kişiler, hesabınız gizli olduğunda paylaşımlarınızı göremeyecektir. Sadece takipçileriniz paylaşımlarınızı ve hikayelerinizi görebilecek. Diğer pek çok uygulamada buna benzer bir sistem bulunmaktadır. En basiti Facebook. Paylaşım yaparken hangi kitlelere hitap edeceğini ayarlayabiliyorsunuz. Sadece ben seçmeniz durumunda yalnızca siz görebilirsiniz. Herkese açık ve arkadaşlar alternatiflerini seçtiğinizde, o kitleler paylaşımlarınızı görebilecektir. Bu da gizlilik ilkesi açısından bir hayli önemlidir.

Gördüğünüz gibi sosyal ağ hesapları bu güvenlik önlemini alarak, seçimi size bırakmaktadır. Instagram bunu her paylaşım olarak ayrı yapmayıp, tüm hesabı gizli hesap yaparak güvenlik önlemini alıyor. Bu şekilde dışarıdaki kişilerin, yaptığınız paylaşımları ve hikayeleri görmesini engellemiş olursunuz. Hesap açık olduğunda, hepsi herkes tarafından görüntülenecektir.

Instagram Gizli Hesabın İçerisini Görmek Mümkün mü?

Instagram’ın gizlilik ilkesine ne kadar önem verdiğine yazı boyunca değindik. Peki Instagram gizliliğe bu kadar önem veriyorsa, Instagram gizli hesabın içerisini görmek mümkün müdür? Günümüzde baktığımızda bu sorunun cevabı hayır.

İlk zamanlarda Instagram, yeni yeni gelişmeye başlıyordu. Bu dönemde bazı açıkları vardı. Bazı yollara başvurarak, kişilerin gizli hesaplarını görme imkanına sahiptiniz. Oldukça basit bir yöntemle, kolayca içerikleri görebiliyordunuz. Bu yöntem:

Instagram hesabına önce masa üstü üzerinden giriş yapılır. Sonrasında merak ettiğiniz kişinin adıyla hesap aratılır ve kişinin hesabına girilir. Kişinin profiline geldikten sonra, profilin altıyla yer alan ‘’daha fazla göster’’ seçeneğine tıklanır. Bu kısma tıkladığınızda, kişinin hesabı kapalı olsa bile, tüm paylaşımları görüntülenir.

UYARI!!!

Bu alanda herhangi bir uygulamayı indirdiniz. Hangisinin tehlikeli olup olmayacağını bilemeyiz. Bu konuda önlem alarak ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Uygulamayı indirirken bunun için sizden belli bir ücret istiyor. Bu ücret karşılığında, uygulamayı kullanmaya hak kazanacaksınız. Uygulamayı indirdikten sonra kullanmaya başlamadan önce, bazı bilgileri doldurmanız için karşınıza anket çıkabilir.

Bu anketler tehlikeli olabilmektedir. Tüm bilgilerinizi doldurduğunuzda, farklı bir amaç için kullanılabilir. Ya da iletişim bilgilerinizi, özellikle cep telefonu numaranızı girdiğinizde siz fark etmeden ek paralar faturanıza yansıyabilir. (Bazen küçük bir şekilde ücretlendirmeler görünüyor, dikkat etmiyoruz.) Bu ek faturalar yerine göre az olabilirken, bazen de aylık 200 TL’lere kadar çıkabilmektedir. Bu nedenle bu alanlarda temkinli olmanızda fayda var.





instagram'da kapalı hesaplari görme iphone, instagram'da kapalı hesaplari görme ios, instagram da kilitli hesapları görme, twitter da kapalı profilleri görme, instagram kapalı hesabı görme uygulama, instagram kapalı hesabı görme 2018, instagram kapalı profil görme hilesi, instagram kapalı profil görme, instagram kapalı hesapları görme, instagram kapalı profil görme apk, instagram kapalı profil görme programı, instagram'da kapalı profilleri görme programı, instagram kapalı profil fotoğrafı görme, instagram kapalı profil görme hilesi 2019, instagram kilitli profil görme hilesi, instagram kapalı hesabın takipçilerini görme, instagram kapalı profil görme ios, instagram kapalı profil görme sitesi, instagram kapalı profil takipçi görme, instagram kapalı profil görme uygulaması, instagram kapalı profil görme 2018

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri