Fall Guys APK İndir [Son Sürüm] 2020



Fall Guys APK

Fall Guys APK, Android ve İOS işletim sistemli mobil cihazların oyun uygulama mağazalarında yerlerini aldı. Fakat Google Play Store üzerinden oyunu cihazlarına yüklemekte zorlanan oyunculara yardımcı olacak Fall Guys APK içeriğini oluşturduk. Merak ettiğiniz ve aklınıza takılan her sorunun cevabını’da buradan bulabileceksiniz.
Fall Guys APK İndir

Fall Guys APK İndir, oldukça dikkat etmeniz gereken bir konudur. Yabancı kaynaklar tarafından paylaşılan dosyaları sizler için inceledik. Sözde hileli apk adını verdikleri dosyalara koydukları İndir butonları sizleri virüslü dosyalara yönlendiriyor.

Fall Guys Nedir?

Fall Guys, çevrimiçi 60 kişiye kadar birlikte oynanabilen ücretsiz bir çok oyunculu parti oyunu. Turlar ilerledikçe yoğunlaşan bir kaos ortamında ilerlemeye ve en son ayakta kalan kişi olarak zafere ulaşmaya çalışıyorsun.
Fall Guys: Ultimate Knockout’ta bir sürü oyuncu çevrimiçi olarak birlikte yarışa başlıyor, giderek daha da çılgınlaşan bir kargaşanın içinde hedefe koşuyorlar. En son ayakta kalan kazanıyor. Acayip engellerle mücadele ediyor, çılgın rakiplerin arasından sıyrılmaya çalışıyor ve düşe kalka, fizik kurallarını zorlaya zorlaya zafere koşuyorsun. Zafer tacı için bu mücadelede gurur yapmaya gerek yok, zira başarısızlığın bile muhteşem olacak.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski
Oyun Hileleri grandpashabet giriş Dolandırıcılık Haberleri