En İyi 10 Minecraft Hayatta Kalma Modu

Temel Minecraft hayatta kalma modundan sıkılıyorsanız, karışıma neden bazı modlar eklemeyi denemiyorsunuz? Bu listede, oyunu mümkün olduğunca ilginç tutmak için en iyi 10 moddan birini seçtik.

Bu Minecraft hayatta kalma modları listesi yeni çeteler, keşfedilecek yeni alanlar, yeni inşa etme yolları ve standart oyun mekaniğinde benzersiz değişiklikler içerir.
Bu listedeki tüm modlar birbiriyle uyumludur, böylece bunları yükleyebilir ve hepsini oynayabilir veya sadece en çok ilginizi çekenleri seçip seçebilirsiniz.

Infernal Çeteler

minecraft hayatta kalma modları
İle Infernal Mob'lar yüklü, tüm düşman çetelerin rastgele değiştirici ile çatallanabilir şansına sahip olacak.

Değiştiricilerin seçimi oldukça geniştir. Bir değiştirici, çetenin çifte hasar vermesini sağlar, ancak süreçte kendini incitir. Başka bir değiştirici, çetelerin oyuncuları ateşe vermesini sağlarken, diğer değiştiriciler oyunculara aldıkları takdirde farklı iksir efektleri ekleyebilir. Bir düzineden fazla farklı değiştirici var.
Farklı Infernal Mob değiştiricileri oyunu daha ilginç hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda mücadele eden çeteleri zor bir deneyim haline getirir.

Dinamik ışıklar

minecraft hayatta kalma modları
Dinamik Işıklar , fenerlerin ışık kaynaklarının çalışma şeklini değiştiren bir moddur. Dinamik Işıklar takılı olduğunda, bir el fenerinden gelen ışık kaynağı, el fenerine daha yakın olacaktır.

Işık kaynağının görünmesi için torcun da bir duvara yerleştirilmesi gerekmez - ayrıca yere düşürülebilir veya oyuncu tarafından tutulabilir.
Yukarıda açıklanan aynı etkiler, lav ve ateş de dahil olmak üzere Minecraft'taki diğer tüm ışık kaynakları için işe yarar.

Minecraft Canlanıyor

minecraft hayatta kalma modları
Minecraft Comes Alive , Minecraft'taki köylüleri tamamen yeniden tasarlayan bir mod. Squidward'a benzeyen garip, büyük burunlu yaratıklara sahip olmak yerine, insan karakterleriyle dolu bir köyünüz olabilir.
Tüm köylülerin kendine özgü özellikleri, isimleri vardır ve hatta bazıları başkalarıyla ilişkilidir. Ayrıca, her köylü ile etkileşim kurma ve benzersiz kişilikleri hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatına sahip olacaksınız.

Mo 'Yaratıklar

minecraft mo yaratıklar
Mo 'Creatures , düzinelerce benzersiz canavar, hayvan ve efsanevi yaratık ekleyerek mevcut Minecraft çetelerinin sayısını büyük ölçüde genişletiyor.

Bu modla birlikte çoğu devekuşu ve ördek gibi düşmanca olmayan yaratıklar olan 40'tan fazla yeni yaratık var. Bu mod ile de bazı düşmanca çeteler var. Bazı düşman mafya örnekleri arasında bir alev gazabı, bir timsah ve bir kurt adam bulunur.
Infernal Mob'ların yanına Mo 'Yaratıkları eklemek, vanilya Minecraft'tan çok farklı olan çok dinamik bir çete dövüşü deneyimi yaratabilir. Her iki modda da her zaman biraz çılgın olabileceğini unutmayın, böylece birini veya diğerini seçmeyi tercih edebilirsiniz.

Pam'ın Hasat Gemisi

minecraft pams biçerdöver
Pam'ın Hasat Gemisi , Minecraft'ta kendi kendine sürdürülebilir çiftliklerini kurmak için zaman geçirmekten hoşlananlar için harika bir mod. Bu modda, oyuna yüzlerce yeni ürün eklenir ve her ürün bir şekilde faydalı olabilir.
Tüm varsayılan gıda maddeleri, mahsuller ve sarf malzemeleri de Pam'ın Hasat Makinesinde daha iyi görünmesi ve işlev görmesi için elden geçirildi.
Oyuncular yeni tarım seçeneklerinde kaybolabilir ve daha sonra farklı ürünleri bir işçiliği tablosunda karıştırarak yeni tarifler ve işçilik fırsatları öğrenmek için saatler harcayabilir.

keski

minecraft modları
Binaları dekore etmek ve büyük yapılar oluşturmakla ilgileniyorsanız, Chisel'i denemelisiniz.
Chisel ile Minecraft'a düzinelerce yeni yapı taşı ekleniyor. Tüm bloklara keski adı verilen tek bir aletle erişilebilir. Keski, tek bir demir külçe ve çubukla inşa edilebilir.
Keskiyi oluşturduktan sonra, tüm yeni yapı taşlarına erişebileceksiniz. Yapı taşları size çarpıcı mimari eserler yaratmak için ihtiyacınız olan araçları sağlar, bu nedenle büyük kule binaları yapmakla ilgileniyorsanız, bu mod tam size göre.

Bolca Biyom

minecraft Biomes o bol
Vanilya Minecraft'ta biyom seçimi oldukça geniş, ancak daha fazlasını istiyorsanız, Biomes O 'Plenty'yi denemelisiniz.
Bu mod ile bir dizi yeni biyomlara erişebileceksiniz. Modu indirir indirmez, yeni bir dünya yaratın ve etrafınızdaki yeni biyomları görmeye başlayacaksınız.
Farklı biyomlardan bazıları Alpler, Bambu Ormanı, Bayou, Cherry Blossom Grove ve Crag'dir.
Alpler biyomu, büyük dağlık karlı arazi ve birçok ağaçla doludur. Bambu Ormanı, üzümlerden yapılmış küçük ağaçlarla doludur. Bayou biraz bataklık gibidir, ancak Orman biyomunda bulunanlara benzer boyutlarda ağaçlarla doludur.
Cherry Blossom Grove çiçeklerle ve güzel pembe ağaçlarla dolu. Son olarak, Crag biyomu, gözlerinizi koyacağınız en büyük dağlara ve şelalelere ev sahipliği yapıyor.

Alacakaranlık Ormanı

minecraft alacakaranlık ormanı
Alacakaranlık Ormanı , Minecraft'a yepyeni bir boyut katan bir mod. Alacakaranlık Ormanı bazı yönlerle Son'a benzer, ancak yeni arazi, inanılmaz özel yapılar ve yeni patron savaşları ile birlikte gelir.
Sonu ilk kez keşfettiyseniz ve Ender ejderhasıyla savaştıysanız, Alacakaranlık Ormanı modunu denemelisiniz.

Marangoz Blokları

minecraft
Carpenter'ın Blokları oyuna yeni yapı araçları ekleyen başka bir Minecraft modudur. Carpenter'ın Blokları ile yapabileceğiniz şeylerden biri hemen hemen her malzemeden olağan yapı öğeleri oluşturmaktır. Örneğin, kum veya yünden kapı ve pencereler yapabilirsiniz.
Carpenter'ın Blokları ayrıca normal küp şeklinden uzaklaşan bir dizi blok ekler - eğimler, yarım bloklar ve çok daha fazlasını alabilirsiniz.

Halat Köprü Modu

Minecraft halat köprüsü
Bu listedeki son mod Halat Köprü modudur. Bu modda, uzun bir yerden diğerine bir halat köprüsü oluşturmak için kullanılabilecek bir kanca verilir.
Örneğin, uzun bir dağın tepesindeyseniz, kancayı başka bir dağa doğru bir vadi boyunca vurabilir ve vadiyi geçmenize izin veren bir köprü oluşturabilirsiniz.

özet

Bu Minecraft hayatta kalma modları hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Bu listedeki modlarla iyi çalışabilecek başka önerileriniz var mı?

1 Yorumlar

  1. One of the best and top Survival mod is Rlcraft play it you will really like it.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Roblox Hileleri Dolandırıcılık Haberleri